Login FormaZa avanturiste koji žele da dožive Herceg Novi i Boku na veoma poseban način, paraglajding klub Adriafly omogućava panoramske letove u tandemu.

Naši tandem piloti i instruktori su licencirani od strane Agencije za Civilno Vazduhoplovstvo Crne Gore (ACV) i Međunarodne Asocijacije Paraglajding Pilota i Instruktora (APPI). Oprema koju koristimo je certifikovana i savremena. Letovi se izvode u stabilnim i mirnim vremenskim uslovima. Tandem piloti posjeduju osiguranje trećih lica.


Panoramski tandem let u Herceg Novom počinje sa južnih obronaka Orijena, sa registrovanog i uređenog poletišta Dizdrica (900 m), a završava se na prostranom travnatom sletištu (5 m), u blizini mora. Let traje do 30 minuta, ali osim užitka slobodnog letenja iznad Bokokotorskog zaliva, putnik nakon slijetanja dobija i CD snimak svog leta u visokoj rezoluciji. Putnik takođe može i samostalno da slika i snima tokom cijelog leta.


Ono što izdvaja naše tandem pilote i čini ih posebnim, je nivo edukacije, način pripreme i organizacija samog leta. Uz asistenciju iskusnih članova kluba Adriafly, priprema za let i letenje se odvija u opuštenoj i prijatnoj atmosferi kluba, ali sve je podređeno bezbjednosti i vrši se po strogim pravilimatime se minimalizuje mogućnost greške, ili nepredvidive situacije. 


Zato, ne gubite vrijeme, ostvarite svoj san o letenju sa ADRIAFLY. 


   


Klub Adriafly nudi i mogućnost poklon leta, putem vaučera.Kontakt:
kontakt@adriafly.me

Kamera poletišta Dizdarica

boka

Poslednji objavljeni letovi naših članova:appi

Turisticka Organizacija Herceg Novi